Interne communicatie, grote externe waarde

Herkent u dit scenario? Een grote, op volle toeren draaiende marketingafdeling met mooie budgetten voor tientallen hippe marketingcommunicatiekanalen. Daarnaast een klein groepje communicatiecollega’s dat zich bezighoudt met interne communicatie. Communicatie aan medewerkers die het merk dagelijks uitdragen, mensen uit alle lagen van de bevolking met een enorm netwerk, collega’s die zich het grootste deel van hun dag keihard inzetten voor het bedrijf.

Wij menen dat deze medewerkers een minstens zo belangrijk visitekaartje zijn als menig marketinguiting. Het is dan ook essentieel dat uw medewerkers zich verbonden voelen met het bedrijf, het merk en met elkaar. En dat vraagt om passende communicatie. Interne Communicatiepartner zorgt hiervoor.

Partner in interne communicatie

Als externe partij hebben wij voldoende afstand tot uw bedrijf om gepast met uw medewerkers te communiceren. Hoe we dat doen? We maken ons uw bedrijfsprocessen eigen, inventariseren de informatiebehoefte en onderhouden contact met de stakeholders binnen uw organisatie. Periodiek of gericht op de actualiteit. We werken op de achtergrond, maar zijn altijd vol overtuiging betrokken.

Middelen

La Plume Media biedt: personeelsmagazines, apps, webcasts, mailings en nieuwsbrieven, intranet, TV-journaals (bedrijvenjournaals), All Employee Meeting en campagnes

Communicatiemiddelen

Meer informatie?

NEEM CONTACT OP